Alla inlägg den 5 september 2014

Av Susanne Andersson - 5 september 2014 17:33

Vissa dagar utmärker sig. Gårdagen var kul. Från morgonens samtal med en granne på bussen. Han och hans son hade varit i Berlin och sprungit ett motionsolopp. Så vi pratade om Berlin och Potsdam, som jag är så förtjust i. Sedan fortsatte dagen glad och kul.
Jag är ordförande i 2olika valberedningar på jobbet. En ska förbereda val till styrelse och prefekt (vår chef). Det andra valet gäller Skyddsombud. Inte riktigt lika avancerat, men ändå viktigt.
På eftermiddagen meddelade en huvudkandidat att denne fått nytt jobb och inte skulle kunna ta sin föreslagna plats. Bara att börja leta kandidater igen. Det var kanske där det började gå snett. Sedan gick strömmen hemma på kvällen, sov dåligt, trött på morgonen, orkade inte vara social alls. Åkte hem på lunchen. Hade glömt nyckeln i jackan, som hängde kvar på jobbet!!! Bara att vänta på nästa buss, hämta jackan och datorn för tidig hemgång. Det skulle inte bli så mycket längre för hundarna. Då plingade e-posten till och en tillfrågad kandidat accepterade nominering. Härligt!!
Så en sen lunch- eller tidig eftermiddagspromenad fick det bli. Hopp och skutt lösa på ängen, två och två. Lite inkallningsträning och lite utställningsträning under tiden. Det behövs varje dag. Nu har alla ätit middag och ligger helt utslagna. Det blev en bra dag till slut.

Dagens bild är Sudden, som yrvaken tittar upp under köksbordet. Undrar kanske vad jag har för mig. Han är alltid så social och trevlig. En glad och nyfiken kille för det mesta.

Presentation


Checkpoint

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards