Alla inlägg den 8 januari 2015

Av Susanne Andersson - 8 januari 2015 23:38

Här är man uppe först på morgonen. Vet inte vad som hänt med hundarna. Vaknade halv 8 (!) och alla hundar sover. Så går ju inte att ha det.

Men hundarna sover lugnare. Ingen är uppe och trampar på nätterna. Dom dricker inte så mycket heller, det kanske har positiv inverkan. Fördelar från färskfodret? Vet inte, men jag ser vissa skillnader.

En sen kvällspromenad med hela Goldengänget. Vi har pratat om en gemensam utställningsresa i höst. Sådant finns gott om tid att prata om under långa promenader.

Har hittat en bra engelsk serie på TV som handlar om nunnan Caris, som lever i slutet av 1300-talet. "En värld utan slut" heter serien. Tyvärr kom jag in i serien efter något avsnitt, men den är bra och välspelad, fast ruggigt otäck. Spännande att följa livet i klostret, i staden, på slagfälten och när pesten slår till. Brrr...!
Glöm nu inte Shetland i morgon (fredag) kl 22.00 på TV1.

Härligt med kort vecka. Man behöver kommai igång lite försiktigt efter all ledighet. Nu är det väl dags att ta ned julen igen.

Av Susanne Andersson - 8 januari 2015 00:16

Så var det dags att återgå till vardagen igen. Det var segt att komma upp efter att ha vänt på dygnet lite under helgerna. Jag fick gå upp själv i morse, de andra ville sova längre. Men det vara bara att släpa sig upp och gå ut

Zizi fick träna lite under sin promenad Man hinner inte så mycket, men lite är bättre än inget. Så fick det bli bus på lunchen. Ingen kan springa som Bonnie. In med svansen och så full fart. Varken Kevin eller Zizi hinner ikapp henne då, men dom får bra motion.
Alla mina skor + gummistövlarna måste läcka. För jag blir alltid blöt om fötterna när jag går på fälten. Så jag får ha ett par skor på förmiddagen och sår byta till ett torra par efter lunch. Kanske dags att shoppa lite.

Har ni också en eller ett par favoritfilmer? Sådana som ni kan se om och om igen, år efter år. Flera av mina favoriter har visats nu under helgerna. Och varje gång det ska börja en bra film så måste någon hund absolut gå ut. Undrar om dom djävlas för i land kan dom bara stå där i trädgården och titta. Kanske inte var så bråttom, när allt kom omkring?

Missa inte nya serien Shetland på TV1 på fredag kl. 22 (efter Skavlan) Serien bygger på Ann Cleeves böcker. Jag har varit på Shetland, det är en fantastisk ö. Och jag har läst böckerna. Nu ser hag fram emot TV-serien.

Det blir en repris idag. Men den passade så bra med dagen.

Presentation


Checkpoint

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards