Alla inlägg den 4 juni 2012

Av Susanne Andersson - 4 juni 2012 10:46

Trodde att det skulle vara lite lugnt på bussen idag, när jag dessutom tog en lite senare buss än vanligt. Men det var helt fel tänkt, för bussen var överfylld med ungar i olika åldrar. Fick stå hela vägen, 20 minuter. För varför skulle någon resa sig och lämna sin plats...nej, det var förr, nu finns inte det längre. En klar attitydförändring hos dagens ungdomar. Det sa säkert våra föräldrar om oss också, när vi var i samma ålder. Stod och tittade på två unga damer som satt på var sin stolsrad. Så eftersomdom inte satt bredvid varandra och kunde prata, så SMS:ade dom till varandra, 2 meter bort.


Har legat nedbäddad i sängen några dagar, efter en influensaattack med feber och huvudvärk. Men hade några "måste-göra" saker, som var tvunget att göras ändå. Ett snabbt ärende till Halmstad och sedan ned i sängen igen. Och i går en snabb tur till Höör och spårträningen. Väl påbyltad förstås, men vädret blev bättre och solen sken. Mysigt att sitta vid grillen och grilla korv i väntan på att spåren ligger till sig. Mycket hundsnack blir det. Flera jägare med, så det blir rätt mycket jägarsnack. Men det gör inget, jag tog Jägarexamen för 20 år sedan, så jag hänger med i snacket. Hundarna gick väl inte som bäst, men jag fick några bra tips till nästa gång. Kan ha varit vinden som spökade lite, för det vara flera av hundarna som gick lite högt.

     

Kevin är laddad - "Skynda på med stövlarna Matte, så att vi kan komma iväg...!!"


Samling för att lägga ut spåren.


I veckan kommer några familjer som är intresserade av att veta lite mer om Lakeland terrier. Det är alltid väldigt trevligt. Härligt att få visa upp hundarna och berätta om vår trevliga ras. Så hoppas man ju att dom ska fastna för rasen och kanske så småningom skaffa en hund.

Presentation


Checkpoint

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards